Lainapalvelut 2020 - Löydä kaikki parhaat ja uudet lainantarjoajat tästä

Olemme vertailleet ja arvostelleet suomalaiset ja luotettavat netin lainapalvelut ja lainanvälittäjät, jotta lainan valinta olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja nopeaa.

Listasimme mielestämme parhaat ja suosituimmat lainapalvelut tälle sivulle ja arvostelimme ne kaikki asteikolla 1-5.

Tutustumalla lainapalveluihin tiedät minkäkalaisia luottoja ne tarjoavat ja millaisilla ehdoilla. Kaikki lainapalvelut eivät sovi kaikille, joten sopivan lainantarjoajan löytämiseen kannattaa todellakin käyttää hetki aikaa. 

Klikkaamalla itsesi lainapalvelun arvosteluun löydät laadukasta lisätietoa ja saat selville sopiiko lainapalvelu sinun tarpeisiisi. Voit myös tehdä ilmaisen lainahakemuksen arvostelujen kautta.

omalaina
5/5

Suomalaisella avainlipulla palkittu lainankilpailuttaja, jonka suosio on tällä hetkellä valtava. Omalainan kautta saat 20-30 tarjousta 100 – 60 000€ lainasummista.

etua.fi
5/5

Täysin suomalainen lainapalvelu, jonka avulla löydät taatusti sopivan lainan. Etua.fi on kilpailutuspalvelu, jonka kautta saat useita tarjouksia 500 – 60 000€ lainoista.

vippi-saldo
5/5

Vippi.fi on vuodesta 2006 Suomen lainamarkkinoilla toiminut pikavippiyhtiö, joka on saanut asiakkaiden keskuudessa erinomaisen maineen. 

blue-finance
4.9/5

Blue Finance on loistava lainafirma, jonka kautta voi hakea pientä kertaluottoa, tai  suurempaa joustoluottolimiittiä. Pienissä luotoissa  yksi markkinoiden parhaista.

Vivus.fi
4.9/5

Pieniä 300 – 600€ pikavippejä tarjoavat lainafirma, jonka kanssa on helppo asioida. Ei monimutkaista hakuprosessia, vaan selkeä ja nopea laina välittömästi tilille.

rahalaitos
4.9/5

Kukapa ei Rahalaitosta tunnistaisi? Erinomainen suomalainen lainanvertailupalvelu, joka on auttanut lukemattomia suomalaisia löytämään sopivan lainan.

zmarta
4.9/5

Erinomaista asiakaspalautetta saanut uudehko lainapalvelu, jonka kautta voi pyytää nopeasti tarjouksen useilta pankeilta. Zmarta kilpailuttaa 1000 – 60 000 € lainoja.

komplett-bank
4.5/5

Suuria lainoja tarjoava norjalaislähtöinen lainafirma, joka toimii Suomen lisäksi useassa muussakin maassa. Kannattaa kokeilla isompien lainojen kohdalla.

ferratum
4.9/5

Markkinoiden suosituin pikavippifirma. Kohtuullisella korolla pientä ja joustavaa lainaa tilille 24h – mitä muuta tarvitset? Ferratuma voi lämpimästi suositella.

rahapalvelu
4.7/5

Rahapalvelu on yksi Suomen nopeimmista ja selkeimmistä pikalainaa tarjoavista firmoista. Hae 50 – 4000 € heti ilman säätöä ja kyselyjä prosessin aikana.

lendo
5/5

Yksi Suomen tunnetuimmista lainabrändeistä, jolla on erinomainen maine. Lendo on kilpailuttaja, jonka kautta saat useita tarjouksia 500 – 60 000€ lainasummista.

credigo
4.7/5

Yksinkertainen kulutusluotto ja pikavippi välillä 100 – 5000 €. Nopea palvelu, loistava sovellus ja asiakaspalvelu, sekä ennen kaikkea nopea laina heti nostettavissa tilillesi.

sortter
4.7/5

Sortter on lainankilpailuttaja, joka lupaa lainoilleen erinomaisen korkotakuun. Kokeile, jos haluat varmistua pienestä korosta. Saat tarjouksia 500 – 60 000€ lainoista.

credit24
4.7/5

Erinomaista palautettava saanut  vippifirma, jonka kautta saa 100 – 4000 € lainaa. Yksi markkinoiden tunnetuimmista brändeistä – luotettava ja helppo vaihtoehto.

motty
4.7/5

Norjalaislähtöinen uusi lainantarjoaja, joka kilpailuttaa luottoja välillä 2500 – 60 000 €. Palvelu on suoraviivainen ja asiakaspalvelu loistava. Voimme suositella isompaan lainaan.

lunar-credit
3.9/5

Lunar Credit on tanskalainen lainapalvelu, jonka kautta saa nopeasti luottolimiitin auki 2000€ saakka. Palvelun paras puoli on nopea lainapäätös.

ege
4.1/5

Pieni 50-150€ kertavippejä tarjoava Ege erottuu markkinoilla erilaisella konseptillaan. Kuukauden mittaisten lainojen haku soveltuu pieneen ja lyhyeen rahantarpeeseen.

tandolaina
3.8/5

Harvinainen konsepti Suomessa: Tandolaina tarjoaa takaajalainan maksuhäiriömerkinnöistä huolimatta, jos hakija löytää takaajan, kenellä on omistusasunto vakuutena.

Korkovartijan arviointikriteerit

lainantarjoajat
5/5

Arvostelimme lainapalvelut asteikolla 1-5. Tarkastelimme kokonaisarvion muodostamiseksi näitä viittä ominaisuutta:

  • Lainahakemuksen käsittelyaika (nopeus ja aukioloajat)
  • Lainasummat
  • Asiakaspalvelun vastaamisnopeus
  • Mahdollisuus muuttaa maksusuunnitelmaa
  • Yrityksen ikä

Kukaan ei halua odottaa lainapäätöstä ikuisesti. Siksi lainahakemuksen käsittelyaika oli mukana arvioinnissa. Lisäksi annoimme pisteitä, mikäli lainafirma käsitteli hakemuksia myös viikonloppuisin.

Lainasummien osalta annoimme tähtiä sen mukaan, kuinka paljon lainaa yritys tarjoaa. Vain alle 1000€ lainoja tarjoavat yritykset saivat yhden tähden, ja esimerkiksi 60.000€ lainasummaa tarjoamalla sai täydet viisi tähteä. Suuri laina sopii mainiosti etenkin lainojen yhdistämiseen.

Testasimme asiakaspalvelun nopeuden joko a) soittamalla, tai b) lähettämällä viestiä asiakaspalveluun.

Jaoimme tulosten perusteella aikahaarukan viiteen osaan, ja annoimme tähtiä sen mukaan, kuinka nopeasti saimme vastauksen (mille akselille vastausaika sijoittui asteikolla 1-5).

Tilanteet muuttuvat, joten halusimme kokeilla, miten helposti lainan maksusuunnitelmaan voi tehdä muutoksia ja koituuko siitä kustannuksia.

Emme nostaneet omia lainoja kokeillaksemme tätä käytännössä, vaan kysyimme asiaa asiakaspalvelusta.

Huomaathan, että tällainen tapa arvioida saattaa olla joissain tapauksissa hieman puolueellinen.

Voit kommentoida kunkin lainapalvelun alle, mikäli sinulla on asiasta parempaa tietoa!

Yrityksen ikää arvioimme siksi, että yleensä pidempään markkinoilla toimineet lainapalvelut ovat hieman uusia luotettavampia. Yritys on todistanut maksukykynsä ja luotettavuutensa, mikäli se on toiminut menestyksekkäästi jo useita vuosia.

Emme väitä, että uudet lainapalvelut olisivat epäluotettavia, mutta mielestämme eilen markkinoille tulleeseen toimijaan on syytä suhtautua aina pienellä varauksella, kunnes yritys on osoittanut olevansa luottamuksen arvoinen.

Usein uudet lainapalvelut saattavat kuitenkin tarjota korotonta ensilainaa uusille asiakkailleen, joten kokeilukynnys on siinä mielessä pieni.

Lainafirmat syynissä

Lainapalvelut

Yleisesti todettakoon, että emme suosittele sivustollamme mitään rahoituslaitosta, jonka palvelut ovat saaneet asiakkailta enemmän huonoa, kuin hyvää palautetta, tai joka on muuten epärehellisen toimijan maineessa.

Jokainen sivustollamme esitelty lainapalvelu on sellainen, josta voisimme itsekin hakea (ja toisinaan haemmekin) lainaa.

Muistathan myös, että lainapalvelun sopivuus sinulle voi olla jotain muuta, kuin jollekin toiselle.

Jos esimerkiksi etsit pientä pikavippiä, ei suurten lainasummien tarjoaminen ole sinulle merkityksellinen arviointikriteeri.

Vieritä ylös