Credit24: Kokemuksia joustavasta nettipankista

Credit24
50 - 4000 €Lainamäärä
3 - 36 kkLaina-aika
19,92 - 19,92 %Korko
Lisätietoja

Vahvuudet

 • Joustava laina
 • Nopea palvelu
 • Tunnettu

Vaatimukset

 • Luottotiedot kunnossa
 • Ikää 20 vuotta
 • Säännöllisiä tuloja

Credit24 on tunnettu lainapalvelu Suomessa

Credit24 on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%.

Helppoa, joustavaa ja nopeaa – niillä sanoilla voi parhaiten kuvailla Credit24.fi:tä.

Kyseessä ei todellakaan ole vain luotonantajan oma markkinointipuhe, vaan Credit24 kokemuksia lukiessa samat kuvailut pompahtelevat pintaan.

Credit24 on suosittu palvelu ja sen uusiutunut lainapalvelu mahdollistaa luottorajan 50-4000 euron välillä. Luottoa saa siis kattavasti niin pieniin kuin suurempiinkin elämänmenoihin.

Mitä palvelusta sitten on hyvä tietää ennen luoton hakemista ja ovatko Credit24:n kokemukset todella niin positiivisia? Tässä tiivistelmä ja katsaus Credit24 lainapalveluun.

Huom! Tällä hetkellä Credit24 ei tarjoa itse lainoja, vaan välittää lainahakemukset yhteistyökumppaninsa LBS Brokers Oy:n kilpailutettaviksi. Voit hakea lainaa tällä tavalla 60 000 euroon asti. 

Credit24 esittely

Credit24 on palvellut Suomessa omien sanojensa mukaan jo yli 700 000 tuhatta asiakasta. Luotontarjoajalla on siis vuosien kokemus, jonka johdosta palvelu onkin varsin onnistunutta ja luotettavaa.

Pikavippien korkokaton lainuudistuksen johdosta myös Credit24 uudisti palvelujaan, uuden lainapalvelun tarjotessa luottoa nyt vieläkin edullisemmin.

Credit24:n tarjoama luotto toimii joustolimiitin periaatteella. Sinä voit siis valita sinulle sopivan luottosumman aina 50-4000 euron väliltä. Credit24 asettaa luotolle minimikuukausierän, jota voit kuitenkin itse muuttaa haluamasi takaisinmaksuaikataulun periaatteella.

Takaisinmaksuun on saatavilla todella joustava aikataulu, sillä se onnistuu kolmesta kuukaudesta peräti kolmeen vuoteen.

Credit24 ei myöskään rajoita takaisinmaksua, joten voit maksaa koko summan takaisin heti kun niin haluat!

Kyse on joustoluotosta, eli niin sanotusta jatkuvasti luottotilistä.

Luottotili toimii siis samalla periaatteella kuin vaikkapa luottokortti netissä.

Maksa käyttämäsi luotto takaisin ja saat heti saman summan käyttöösi.

Luoton hakeminen Credit24:stä on todella yksinkertaista ja prosessin voi tehdä netissä muutamissa minuuteissa.

Hakeminen on ilmaista ja luottopäätöksen saa välittömästi. Rahat ovat puolestaan varsin nopeasti käytössäsi, luottopalvelun toimiessa päivittäin klo 8.00-22.00 välillä.

Luottoon ei liity ihmeellisiä avausmaksuja tai nostokuluja. Lisäksi Credit24:n korko kohdistuu vain nostetulle summalle, eikä koko hakemallasi luottorajalle.

Credit24:n sivuilla esitellään muuten erikseen seuraavat palvelut:

Tämä voi antaa kuvan, että lainat ovat hieman eri palveluita, mutta kyseessä on kuitenkin se sama joustoluotto 50 eurosta 4000 euroon, samoine korkoineen ja maksuineen.

Toki Mastercard –luottokortin hakeminen tarkoittaa, että saat kortin käyttöösi, joko niin sanottuna nettikorttina tai ihan fyysisenä luottokorttina.

Lainan määrät tai korot eivät kuitenkaan siis eroa Credit24:n ”perusluotosta”.

Kenelle Credit24 soveltuu?

Credit24:n joustoluotto on saatavilla seuraavien ehtojen puitteissa.

Hakijan tulee olla:

 • Yli 19-vuotias
 • Omistaa puhtaat luottotiedot
 • Henkilökohtaisen puhelinliittymän omistaja

Ehdot eivät ole kovin tarkasti säädelty, mutta yleisesti ottaen lainahakemus Credit24:ssä tyssää juuri heikkoihin luottotietoihin. Joten jos sinulla on puhtaat luottotiedot ja esimerkiksi säännöllisiä tuloja, voit saada lainaa palvelusta.

Kuten mainittua, Credit24 voi joskus pyytää liitteitä luottohakemuksen tueksi. Näin ei kuitenkaan aina ole ja monissa kokemuksissa mainitaan, että luottoa myönnettiin ilman liitteiden lisäämistä.

Myöskään takaajia luotolle ei sivustolla tarvita.

Credit24 voi joskus myöntää luottoa kuitenkin pienemmälle summalle, kuin alkuperäinen hakemuksesi.

Credit24 korko

Credit24 ilmoittaa vuotuiseksi nimelliskoroksi 19,92%.

KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on puolestaan 29,97% 1500 euroa käytössä olevalle luotolle.

Mikä parasta, Credit 24:n korkoa maksetaan vain luotosta, jonka otat käyttöösi. Jos sinulle on siis myönnetty luottoa vaikkapa 2000 euroon asti, mutta otat siitä käyttöösi vain 1500 euroa, kertyy korkoa vain 1500 eurolle. Loput 500 euroa ovat siis vähän kuin korottomana vararahastona, eikä siitä kerry mitään kuluja. Toki sitten, kun otat loput 500 euroa käyttöösi, kertyy korkoa tällekin summalle.

Korkopolitiikka on Credit24:llä todella yksinkertainen, eikä todellista korkoa missään vaiheessa piilotella.

Joustoluottotilin avaaminen ei myöskään maksa mitään.

Jos avaat luottotilin Credit24:n kanssa, tilinhoitomaksut voivat kuukaudessa vaihdella 0,75-12,00 euron välillä. Tilinhoitomaksun hinta riippuu hieman luoton suuruudesta sekä valitsemastasi maksuaikataulusta.

Luottoa voi lisäksi nostaa ilman veloitusta, joten siirroista tilille ei tarvitse maksaa mitään lisäkäsittelykustannuksia.

Kuka omistaa Credit24 sivuston?

Credit24 on IPF Digital Finland Oy:n käyttämä tuotemerkki. Kyseessä on yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö, joka on osa International Personal Finance Plc konsernia.

Lontoon pörssiin listattu konserni toimii tällä hetkellä 13 maassa ja kyseessä on luotettava ja vakavarainen yhtiö.

IPF Digital Finland Oy on todella suosittu Suomessa ja yhtiön mukaan Credit24 on palvellut peräti yli 700 000 asiakasta. Kyseessä ei siis ole mikään aloitteleva firma, vaan kansainvälinen ja kasvava yritys.

Yhtiöllä on Suomessa tietenkin luotonantoon tarvittava lisenssi, joten Credit24 on kokemuksien valossa luotettava yritys.

Credit24 asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Asiakaspalvelu Credit24:ssä toimii kattavasti ja sitä kiitellään varsin paljon nettipalstoilla.

Voit ottaa yhteyttä yritykseen puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia. Eipä sitä nykypäivänä oikein muuta tarvitsekaan!

Tässä tiedot, kuinka olla yhteydessä Credit24:n, mikäli sinulla on kysyttävää lainantarjoajalle.

Kun avaat Credit24 luottotilin, saat käyttöösi Online palvelun. Ympäri vuorokauden auki oleva palvelu vastaa hetkessä kyselyihin ja portaalista näkee kaikki tärkeät laina- ja henkilökohtaiset tiedot.

Kannattaa muuten katsastaa nettisivuston UKK-osio, eli Usein Kysytyt Kysymykset. Se on varsin kattava Credit24:llä ja löydät sieltä runsaasti vinkkejä esimerkiksi tilanteisiin, joissa haluaisit muuttaa vaikkapa laskun eräpäivää.

Credit24:n yhteistiedot ovat:

IPF Digital Finland Oy
Hämeentie 15
00500 Helsinki

Credit24 kokemuksia asiakkaiden suusta

Credit24:n kokemuksia löytyy melko kattavasti netistä, niin erilaisilta arvostelusivustoilta, että ihan keskustelupalstoilta.

Arvosteluja ja kokemuksia lukiessa on selvää, että lainatarjoajan helppoutta, nopeutta ja joustavuutta arvostetaan. Lisäksi esimerkiksi asiakaspalvelusta annetaan varsin runsaasti kiitosta.

Credit24:n hyviin puoliin lasketaan:

 • Lainapäätöksen ja lainan saa tilille nopeasti
 • Luoton käyttäminen helppoa
 • Asiakaspalvelu on toimivaa ja ystävällistä
 • Selkeät hinnat – ei yllätyksiä kustannusten suhteen

Niitä risuja Credit24 on sitten saanut seuraavista asioista:

 • Lainaa ei yleensä uutena asiakkaana saa 4000 euroon asti
 • Lainaa ei saa ympäri vuorokauden

Juuri tuo harhaanjohtava kuva lainasummista on ehkä se yleisin mainittu miinus Credit24:n kokemuksia luettaessa. Lainaa siis yleensä aina saa, mutta käyttäjät ovat joissain tapauksissa saaneet luottoa vähemmän kuin ovat hakeneet.

Tämä ei varsinaisesti ole huono juttu silloin, kun et tarvitsekaan suuria summia, mutta toki jos haluat juuri sen tietyn summan käyttöösi voi Credit24:n lainapäätös olla pettymys.

Arvosana

Arvostelemme lainantarjoajat asteikolla 1-5.aika

Korkovartijan arvosana Credit24:lle on hyvä: 3,0/5,0.

Mihin arviomme sitten perustuu? Luotontarjoaja on yksinkertaisesti todella joustava, selkeä ja nopea.

Sivuston hinnasto on läpinäkyvä ja yksinkertainen, eikä luotonhakeminen vie ikuisuutta tai vaadi tohtorin tutkintoa. Saat päätöksen lisäksi nopeasti ja luoton käyttäminen on joustavaa – voit käyttää juuri sen verran, kun sillä hetkellä tarvitset.

Credit24 tarjoaa lisäksi yhden markkinoiden pisimmistä takaisinmaksuista pienluottojen kohdalla, sillä muutamankin satasen luottoa voi lyhentää jopa 36 kuukautta.

Vakuudettomien pienlainojen valikoimassa Credit24 on ehdottomasti markkinoiden parhaimmistoa!

Scroll to Top