Tietoa palvelusta

Korkovartija.fi sivusto on kaikille suomalaisille kuluttajille suunnattu lainavertailusivusto, jossa esitellään luotettavia ja turvallisia lainanantajayrityksiä.

Sivustoa ylläpitää ryhmä rahoitusalan ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus lainatuotteista sekä selkeä käsitys talouden toiminnasta. Sivuston päätoimittajana toimii (KM) Antti Eskola, jolla on viime kädessä vastuu sivuston sisällöstä.

Sivuston tarkoitus

Sivuston tarkoitus on helpottaa suomalaisten kuluttajien lainavertailua netissä. Emme itse myönnä lainoja, vaan esittelemme luotettavia lainapalveluita.

Tutkimme, vertailemme ja kokeilemme aktiivisesti netissä toimivia rahoitusyhtiöitä, ja muodostamme kokemustemme perusteella suosituksia sivustollemme.

Emme markkinoi sivustoamme missään. Sivuston ainoa tulonlähde on mahdolliset kumppanuusmainontatulot, joita saamme, jos käyttäjä siirtyy sivustoltamme suosittelemaamme lainapalveluun, ja tekee hyväksytyn lainahakemuksen.

Emme saa esitellyiltä lainapalveluita mitään palkkiota esittelyistä ja arvosteluista, joita teemme. Mahdolliset kumppanuusmainontatulot eivät vaikuta suositteluihimme mitenkään, eikä kukaan voi maksaa meille tietystä sijoituksesta tai tähtiluokituksesta sivustollamme.

Kumppanuusmainonta ei myöskään vaikuta lainatuotteiden hinnoitteluun, eikä käyttäjiemme mahdollisuuksiin saada lainaa. 

Lainasopimus syntyy yksin käyttäjän ja lainapalvelun välille, eikä Korkovartija.fi sivusto ole sopimuksessa mitenkään osallisena.

Mihin palvelumme soveltuu?

Palvelustamme on hyötyä kaikille, jotka harkitsevat lainaottoa. Kaikki palvelut jotka esittelemme, toimivat Finanssivalvonnan, Kuluttaja-asiamiehen ja Aluehallintoviraston valvonnan alla, joten kaikkien palvelujen takana on rekisteröitynyt ja luotettava Suomen lakeja ja säännöksiä noudattava lainayritys.

Sivustollamme voi: 

  • Verrata lainatuotteiden hintoja
  • Lukea oppaitamme lainaamiseen liittyen
  • Tutustua uusiin lainoja tarjoaviin yrityksiin
  • Lukea artikkeleita liittyen lainoihin, säästämiseen, rahaan ja yleensäkin talouteen
  • Löytää lainan juuri oikeanlaiseen tarpeeseen ja elämäntilanteeseen

Emme esittele sivustollamme kaikkia netistä löytyviä rahoituspalveluita, koska emme pidä kaikkia suosittelemisen arvoisina. Haluamme suositella vain parhaita nettipankkeja, joten emme voi taata, että löydät sivustoltamme etsimäsi yrityksen.

Vastuuvapauslauseke

Tarkista lainatuotteiden ehdot aina lainapalvelun sivustolta. Emme aina ehdi päivittää uusia muuttuneita tietoja samalla sekunnilla, kun ne tulevat. Pidätämme oikeuden kirjoitusvirheisiin sivustollamme.

Emme ole vastuussa kuluttajalle mahdollisesti aiheutuneista vahingoista, joita suosittelemamme palvelut voivat aiheuttaa.

Kaikki sivuston sisältö, kuvat ja tyylitys on Korkovartija.fi:n omistuksessa eikä näitä saa käyttää uudelleen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: korkovartija@gmail.com

Palaa tästä etusivullemme.

Vieritä ylös