Tietoa palvelusta

Korkovartija.fi sivusto on kaikille suomalaisille kuluttajille suunnattu lainavertailusivusto, jossa esitellään luotettavia ja turvallisia lainanantajayrityksiä sekä lainanvälityspalveluita.

Sivustoa ylläpitää pieni ryhmä rahoitusalan ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus lainatuotteista ja selkeä käsitys talouden toiminnasta.

Sivuston tarkoitus

Sivuston tarkoitus on helpottaa suomalaisten kuluttajien lainavertailua netissä. Korkovartija.fi itse myönnä lainoja, vaan esittelee luotettavia lainapalveluita.

Tutkimme, vertailemme ja kokeilemme aktiivisesti netissä toimivia rahoitusyhtiöitä ja muodostamme kokemustemme perusteella suosituksia sivustollemme.

Emme saa esittelyssä olevilta lainapalveluita mitään palkkiota esittelyistä ja arvosteluista, joita kirjoitamme.

Sivuston ainoa tulonlähde on mahdolliset kumppanuusmainontatulot, joita voimme saada, jos käyttäjä siirtyy sivustoltamme suosittelemaamme lainapalveluun ja tekee hyväksytyn lainahakemuksen. Mahdolliset kumppanuusmainontatulot eivät vaikuta suositteluihimme mitenkään, eikä kukaan voi maksaa meille tietystä sijoituksesta tai tähtiluokituksesta sivustollamme. 

Kumppanuusmainonta ei myöskään vaikuta lainatuotteiden hinnoitteluun, eikä käyttäjiemme mahdollisuuksiin saada lainaa.

Huomaathan, että esittelemme sivustollamme myös sellaisia pankkeja, joilta emme voi saada mitään mainospalkkioita.

Mihin palvelumme soveltuu?

Palvelustamme on hyötyä kaikille, jotka harkitsevat lainaottoa. Kaikki lainaa tarjoavat yrityset jotka esittelemme, toimivat Finanssivalvonnan, Kuluttaja-asiamiehen ja Aluehallintoviraston valvonnan alla, joten kaikkien palvelujen takana on rekisteröitynyt ja luotettava Suomen lakeja ja säännöksiä noudattava lainayritys.

Sivustollamme voi: 

  • Verrata lainatuotteiden hintoja
  • Lukea arvosteluja rahoitusyhtiöistä ja lainanvälittäjistä
  • Lukea oppaitamme lainaamiseen liittyen
  • Tutustua uusimpiin lainoja tarjoaviin yrityksiin
  • Lukea artikkeleita liittyen lainoihin, säästämiseen, rahaan ja yleensäkin talouteen
  • Löytää lainan juuri oikeanlaiseen elämäntilanteeseen

Emme esittele sivustollamme kaikkia netistä löytyviä rahoituspalveluita, koska emme pidä kaikkia suosittelemisen arvoisina. 

Haluamme suositella vain tietyt laatukriiterit täyttäviä nettipankkeja, joten emme voi taata, että löydät sivustoltamme etsimäsi yrityksen.

Vastuuvapauslauseke

Tarkista lainatuotteiden päivitetyt ehdot aina lainapalvelun sivustolta. Emme aina ehdi päivittää uusia muuttuneita tietoja samalla sekunnilla, kun ne tulevat. Pidätämme myös oikeuden kirjoitusvirheisiin sivustollamme.

Emme ole vastuussa kuluttajalle mahdollisesti aiheutuneista vahingoista, joita suosittelemamme palvelut voivat aiheuttaa.Yksi tällaisista on ylivelkaantuminen ja maksuhäiriömerkinnän saaminen. Emme kannusta ketään ottamaan lisälainaa jo valmiiksi velkaiseen elämäntilanteeseen, mutta emme myöskään tuomitse ketään lainanotosta. Tosi asia on, että monet ihmiset tarvitsevat lainaa ainakin jossain elämänsä vaiheessa. Haluamme olla näillä hetkillä kuluttajan apuna kertomassa, mistä laina kannattaa ottaa. Vastuu lainan ottamisesta on kuitenkin yksin sivustomme käyttäjällä.

Lainasopimus syntyy yksin käyttäjän ja lainan myöntäneen yrityksen välille, eikä Korkovartija.fi sivusto ole sopimuksessa mitenkään osallisena.

Kaikki sivuston sisältö, kuvat ja tyylitys on Korkovartija.fi:n omistuksessa eikä näitä saa käyttää uudelleen.

Ota yhteyttä

Olemme aina avoimia tekemään yhteistyötä rahoitusalan yritysten kanssa. Otamme myös avosylin vastaan kaiken palautteen liittyen sivustoomme.

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: korkovartija@gmail.com

Palaa tästä etusivullemme tai vertaile lainoja täällä.

Vieritä ylös