Rahoitu.fi - Kokemuksia mutkattomasta lainapalvelusta

Rahoitu.fi
500 - 60000 €Lainamäärä
12 - 180 kkLaina-aika
4,1 - 20 %Korko
Lisätietoja

Vahvuudet

 • Kilpailutus yli 20 pankin kautta
 • Hyvä vaihtoehto lainojen yhdistelyyn
 • Helppo hakuprosessi ja nopea lainapäätös

Vaatimukset

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Ei maksuhäiriöitä
 • Säännöllisiä tuloja tai tukia

Rahoitu.fi palvelun avulla jokainen voi kilpailuttaa sekä uusille, että vanhoille lainoilleen paremmat ehdot. Korkovartija.fi suosittelee lämpimästi!

Luoton määrä 60.000 €. Nimelliskorko 4.5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4.66 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 15 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 83.587 €.

Rahoitu.fi on suomalainen lainanvälityspalvelu, jonka arvolupaus kuluttajalle on auttaa jokaista oman talouden pulmatilanteissa.

Rahoitu.fi löytää yhdellä ilmaisella lainahakemuksella useita lainatarjouksia, josta voi valita itselleen edullisimman.

Rahoitu.fi esittely

Rahoitu.fi palvelu on yksi Suomen suosituimmista lainanvertailupalveluista netissä.

Palvelu toimii tutulla kilpailuttajaperiaatteella, eli Rahoitu.fi ei itse myönnä lainaa, vaan pyytää puolestasi tarjouksen useista pankeista ja rahoituslaitoksista.

Alla kuva ostasta Rahoitu.fi:n yhteistyökumppaneita, joilta saat lainatarjouksia käyttäessäsi palvelua:

Rahoitu yhteistyökumppanit

Rahoitu.fi:n käytöstä on useita hyötyjä, kuten:

 • Säästetty aika (yhdellä hakemuksella useita tarjouksia)
 • Säästetyt kulut (kilpailutuksen kautta edullisempi korko)
 • Nykyisten lainojen yhdistäminen uudeksi edullisemmaksi lainaksi
 • Turvallisuuden varmistaminen (Rahoitu.fi kilpailuttaa lainasi vain parhaiden lainapalveluiden kesken – ei epämääräisiä luottolaitoksia)

Lainahakemus on selkeä, helppo ja nopea täyttää. Jos täytät minimivaatimukset (niistä lisää alla), voit odottaa saavasi hetkessä useita tarjouksia sähköpostiisi sekä Oma Rahoiutu.fi -palveluusi.

Näistä tarjouksista voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon ja pian sen jälkeen lainarahat ovatkin jo matkalla tilillesi.

Huomaathan, että sinun ei tarvitse hyväksyä yhtään tarjousta, mikäli et haluakaan ottaa lainaa. Tarjousten pyytäminen on aina ilmaista, eikä hakemus sido sinua lainan ottamiseen.

Voit siis tehdä hakemuksen alustavasti vailla stressiä sitoutumisesta epäedulliseen lainaan.

Kuka voi hakea lainaa Rahoitu.fi:n kautta?

Lähes jokainen suomalainen voi hakea ja saada lainan Rahoitu.fi:n kautta.

Minimivaatimukset lainansaantiin ovat:

 • Vähintään 20 vuoden ikä
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot

Palvelu toimii parhaiten henkilölle, joka yhdistelee nykyisiä pienlainojaa tai hakee uutta yli 5000 euron kulutusluottoa.

Alle 20 -vuotias ja alle 1000€ lainaa hakevan kannattaa suunnata muualle. Sopiva rahoituslaitos löytyy nuoremmille lainavertailu 2021 sivultamme.

Rahoitu.fi korko

Korkopolitiikan osalta Rahoitu.fi palvelu toimii samalla periaatteella kuin muutkin lainanvälittäjät: koska palvelu ei itse myönnä lainaa, ei tiettyä korkoa voi luvata.

Rahoitu.fi:n yhteistyökumppanit tarjoavat yksilöllisiä lainaratkaisuja riippuen useista tekijöistä, kuten lainanhakijan taloudellisesta tilanteesta ja haetun lainan määrästä.

Nimelliskorko määräytyy jokaiselle henkilökohtaisesti ja on välillä 4 – 20 prosenttia (30.9.2021 asti korkeintaan 10 %).

Tähän päälle tulevat vielä muut kulut.

Parasta Rahoitu.fi:n kaltaisissa palveluissa on se, että yhdellä hakemuksella saa useita tarjouksia.

Voit siis olla varma siitä, että lainasi korko kilpailutetaan usean pankin kesken, jolloin sinä saat lainaasi aina kilpailukykyisen korkotason.

Kuka omistaa Rahoitu.fi palvelun?

Rahoitu.fi palvelu on Salus Group Oy:n omistuksessa. Salus Group on innovatiivinen suomalaislähtöinen rahoitusalan yhtiö, joka on kovaa vauhtia laajentumassa myös muihin pohjoismaihin.

Suomessa Salus Group työllistää lähes 20 henkilöä ja yritys palkittiin juuri Asiakastieto.fi:n toimesta yhdeksi Suomen vahvimmista yrityksistä.

Toimiessasi Rahoitu.fi -palvelussa, voit olla varma, että lainhakemuksesi on ammattilaisten käsissä ja kaikki henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Rahoitu.fi:n asiakaspalvelun yhteystiedot ovat seuraavat:

 • Sähköposti: info@rahoitu.fi
 • Puhelin: 03 410 92000

Yritys toimii Suomessa osoitteessa (ei asiakaspalvelua paikan päällä):

Runeberginkatu 5B, 00100, Helsinki

Läheskään kaikki lainanvälittäjät eivät tarjoa ilmaista puhelinpalvelua (tai puhelinpalvelua ollenkaan), joten tästä Rahoitu.fi:lle paljon plussaa.

Rahoitu.fi kokemuksia

Rahoitu laina

Eniten Rahoitu.fi kokemuksia voi lukea Trustpilot -sivustolla.

Palvelun arvosana on todella korkea 4,5 / 5 tähteä. Arvosanoista 93 prosenttia ovat koko “erinomainen” tai “hyvä” tasolla.

Rahoitu.fi erottuu Trustpilotilla edukseen myös siinä, että yrityksen asiakaspalvelu reagoi asiakkaiden palautteisiin ja on hyvin aktiivinen pientenkin harmistusten kanssa.

Tällaista otetta asiakaspalvelussa Korkovartija.fi todella arvostaa.

Muutamia poimintoja Trustpilotilta:

 • Lainaa saatu helposti ja nopeasti
 • Yksilöllisesti palvelevaa puhelinpalvelua kehuttiin vuolaasti
 • Palvelu oli säästänyt paljon aikaa ja rahaa
 • Hakemusprosessi helppo ja vaivaton

Huonoja palautteita oli hyvin vähän ja nämä liittyivät yleensä siihen, että yhdistelylainaa ei myönnetä.

Rahoitu.fi on julkaissut omalla sivustollaan myös suoria kertomuksia asiakaspalautteista. Jutuissa esiintyy jopa kauppias Sampo Kaulanen, jolla on myönteisiä kokemuksia Rahoitu.fi:stä.

Arvosana

Annamme Rahoitu.fi palvelulle arvosanan 4,5/ 5,0.

Emme löydä palvelusta käytännössä mitään moitittavaa. Omassa kategoriassaan, eli lainanvälityksessä, Rahoitu.fi on ehdottomasti Suomen parhaimmistoa.

Yritys palvelun takana on vakaalla pohjalla ja omistus on alan ammattilaisten käsissä. Palvelu on luotu käyttäjäkokemus edellä niin, että tärkein tavoite, eli sopiva laina jokaiseen elämäntilanteeseen, löytyy nopeasti ja vaivattomasti hyvillä ehdoilla.

Korkovartija.fi:n kriteerien perusteella vähennämme kuitenkin muutaman pisteen kymmenyksen siitä, että lainaa voi hakea vain 1000 eurosta ylöspäin.

Suomessa on paljon kysyntää myös pienille lainoille alle vuoden maksuajalla, joten mikäli sellainen on hakusessa, suuntaa sivustomme toiseen osioon etsimään pieni laina.

Etusivu » Lainapalvelut » Rahoitu.fi – Kokemuksia mutkattomasta lainapalvelusta
Vieritä ylös