Etsitkö lainaa pienellä korolla?

Löydä edullinen laina parissa minuutissa tällä ohjeella:

Kun etsit lainaa pienellä korolla, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit joko:

A) Uskoa jonkun väittämää siitä, mikä on edullisin laina ja mistä sen saa

B) tai voit pyytää minuutissa tarjouksen yli 30 pankista ja vertailla itse

En tiedä sinusta, mutta minä valitsen vaihtoehdon B ihan jokainen kerta. Ei arvuuttelua, vaan konkreettisia tarjouksia! Tee alta lainahakemus tai lue lisätietoa edullisista lainoista alempaa!

5/5

Lainasummat: 100 – 60.000 €

Korko: 4,19 – 20,00 %

Takaisinmaksuaika: 1 – 15 vuotta

Ikäraja: 18 vuotta

 • Laina heti tilille
 • Markkinoiden paras
 • Pieni korko
4.8/5

Lainasummat: 1000 – 50.000 €

Korko: Parhaan koron takuu!

Takaisinmaksuaika: 1 – 15 vuotta

Ikäraja: 20 vuotta

 • Erityinen korkokampanja
 • Ilmainen hakemus
 • Tehokas kilpailutus
4.8/5

Lainasummat: 500 – 50 000 €

Korko: 4,68 – 20,00 %

Takaisinmaksuaika: 1 – 18 vuotta

Ikäraja: 18 vuotta

 • Tunnettu & Luotettava
 • Ilman vakuuksia
 • 850€/kk tulot riittävät
4.7/5

Lainasummat: 1000 – 60.000 €

Korko: 4,99 – 20,00 %

Takaisinmaksuaika: 1 – 15 vuotta

Ikäraja: 20 vuotta

 • Ilman vakuuksia
 • Ilmainen hakemus
 • Edullinen laina
motty
4.7/5

Lainasummat: 1000 – 50.000 €

Korko: 4,5 – 20,00 %

Takaisinmaksuaika: 1 – 15 vuotta

Ikäraja: 20 vuotta

 • Nopea hakemus
 • Uusi kilpailuttaja
 • Matala korko
4.6/5

Lainasummat: 500 – 60.000 €

Korko: 4,5 – 20,00 %

Takaisinmaksuaika: 1 – 15 vuotta

Ikäraja: 20 vuotta

 • Heti useita lainatarjouksia
 • Ilmainen hakemus
 • Tunnettu & Luotettava

Onko edullinen laina mahdollinen ilman vakuuksia?

Kyllä on. Kaikki netin lainapalvelut tarjoavat lainaa ilman vakuuksia yleensä ainakin 50 000€ saakka ja osa erittäin edullisesti. Kukaan ei kuitenkaan voi etukäteen sanoa, mikä rahoituslaitos tai pankki tarjoaa lainaa pienellä korolla juuri sinulle. 

Jokaisen tilanne on erilainen, eikä kukaan voi olla varma, mistä edullisin laina irtoaa.

Siitä voit kuitenkin olla varma, että edullisin vakuudeton laina löytyy hyödyntämällä ylläolevan kuuden lainankilpailuttajan palveluita.

Kilpailuttajan kautta saat ilmaisella hakemuksella (jolla et sitoudu mihinkään) kymmeniä tarjouksia rahoituslaitoksilta, jotka kilpailevat keskenään sinun asiakkuudestasi.

Valta on sinulla, ei pankilla.

Oma suosikkimme on Omalaina.fi, joka tarjoaa suuriakin vakuudettomia lainoja edullisesti ja pitkällä maksuajalla. Omalaina on noussut nopeasti Suomen tunnetuimmaksi kilpailuttajaksi hyvästä syystä: Palvelun kilpailutusteho on loistava, hakemus on nopea ja asiakaspalvelu on vailla vertaansa.

Lainaa-pienella-korolla

Nykyään kun uutisoidaan nollakoroista, tällä puheella tarkoitetaan lähinnä keskuspankkien ohjauskorkoja, joilla on taas kuluttajan kannalta vaikutusta lähinnä asuntolainoihin.

Asuntolaina on vakuudellinen laina, jonka vakuutena on ostettava asunto. Koska pankki saa turvaa ostettavasta asunnosta, se voi myöntää asuntolainan tänä päivänä jopa alle prosentilla.

Mikäli asiakas ei saa maksettua lainaa takaisin, pankki ottaa vakuutena olevan asunnon haltuunsa ja myy sen luottotappionsa kattamiseksi.

Kun otat lainaa esimerkiksi lomamatkalle tai huonekaluostoksiin, rahoituslaitoksella ei ole asuntoa vastaavaa panttia lainallesi. Riski luottotappiosta siis kasvaa ja siksi lainastasi on perittävä hieman suuremmat kulut.

Meidän linja on, että kaikki kulutusluotot, joiden todellinen vuosikorko jää alle 10%, ovat tänä päivänä edullisia.

Aikoinaan, ennen uutta kulutusluottojen korkokattoa koskevaa lakia, lainaa saattoi olla tarjolla jopa useiden satojen prosenttien todellisella vuosikorolla. Nykyään korot ovat maltillisemmalla tasolla, vaikkakin niissä on edelleen suuria eroja.

Jos siis etsit edullista lainaa, unohda pikavipit, joiden todelliset vuosikorot huitelevat helposti 20% paremmalla puolella!

Mistä pieni korkoinen laina koostuu?

edullinen-luotto-komponentit

Lainan hintaan vaikuttavat monet tekijät, jotka yhdessä muodostavat todellisen vuosikoron, eli lainan todellisen hinnan.

Todellisen vuosikoron komponentit ovat seuraavat kuluerät:

 • Nimelliskorko
 • Avausmaksut ja nostopalkkio
 • Käsittelykulut & tilinhoitomaksu
 • Laina-aika

Ylläolevista osista muodostuu lainan todellinen vuosikorko. Edullinen laina on laina, jossa nimenomaan kokonaiskulut ovat matalat.

Olet varmaan joskus nähnyt autoliikkeen mainoksen, jossa luvataan 0% korko? Niin mekin. Ainoa ongelma tosin on, että avausmaksu on 300€ ja tilinhoitomaksu 20€/kk. Riippuen summasta, tällaisen lainan todellinen vuosikorko voi olla kymmeniä prosentteja. Harhaanjohtavaa, eikös?

Me Korkovartijan tiimiläiset emme koskaan esittele sivustollamme lainapalveluita, jotka eivät ilmoita omilla sivuillaan lainojen todellista vuosikorkoa.

Voit siis huoletta klikata itsesi luotonantajan sivulle, ja hakea edullista lainaa tietäen tasan tarkkaan, kuinka halpaa lainaa todella olet hakemassa.

Maksuaikataulu ratkaisee?

Ei se ratkaise, mutta vaikuttaa asiaan todella paljon. Edullinen laina voi osoittautua kalliiksi, jos sen takaisinmaksuaika venähtää kohtuuttoman pitkäksi. Korot kertaantuvat vuosi vuodelta ja nostavat siten lainan hintaa.

Älä siis hämäänny pienistä kuukausieristä ja luule siten lainaa edulliseksi.

Sopivan kokoinen kuukausierä on sellainen, jonka pystyy vielä maksamaan suhteellisen kivuttomasti, mutta kuitenkin niin, että se ei ole liian pieni.

Korkovartijan nyrkkisääntö lainan takaisinmaksuaikaan on seuraava: Lyhennä lainaa tuntuvasti, mutta kuitenkin niin, että henkilökohtainen taloutesi on joka kuukausi ylijäämäinen.

Säästämällä hieman lainalyhennysten jälkeenkin varmistat, ettet lisävelkaannu turhaan ylisuurten lainanhoitokustannusten takia.

Voiko laina olla jopa täysin ilmainen?

Edullinen-laina

Jotkut lainapalvelut tarjoavat uusille asiakkailleen ensimmäisen luoton jopa täysin kuluitta ja koroitta. Katso sivustomme toisesta osiosta, miltä luotonantajilta on haettavissa koroton ensilaina.

Oma suosikkimme on Ferratum, joka on tarjonnut turvallista ja kulutonta luottoa uusille asiakkaille jo pidemmän aikaa.

Huomaathan, että ilmaisissa ensiluotoissa on yleensä jokin katto, esimerkiksi 2000€. Lisäksi laina on koroton vain, jos maksat sen tietyn (lyhyehkön) ajan kuluessa kokonaan takaisin.

Jos siis etsit isompaa lainaa, hae laina suosiolla tällä sivulla esitetyistä lainapalveluista.

Ps. Pieni korko ei ole syy holtittomaan lainaamiseen

Korkovartija on aina kuluttajan puolella. Siksi haluamme muistuttaa, että vaikka saisit kuinka edullista lainaa tahansa, älä nosta sitä ilman todellista tarvetta.

Fiksu kuluttaja vertailee aina hintoja, myös lainan hintoja. Laina on kuitenkin aina lainaa ja vaikka se olisi kuinka edullista tahansa, se täytyy aina maksaa takaisin.

Matalat korot eivät paljoa lohduta, mikäli kuukausipalkastasi alkaa kadota valtaosa pienikorkoisen lainasi lyhennyksiin. Lainataanhan siis vastuullisesti?

Hyvä!

Vieritä ylös