Uusi auto pienellä kuukausierällä

Uusi auto pienellä kuukausierällä

Hakusessa uusi auto pienellä kuukausierällä? Hyvä. Olet juuri saapunut sivustolle, joka kertoo sinulle oikeasti tehokkaimman tavan löytää uudenkarhea menopeli maksuerällä, joka ei lompakkoa paljoa rasita.

Korkovartija.fi on lainatietosivusto, jonka sisältö keskittyy erilaisten lainojen vertailuun.

Huomasimme vastikään, kuinka huonoja lainatarjouksia autoliikkeistä saa. Vastikään tekemämme kattava autorahoitus vertailu myös osoitti, että autorahoitusten koroissa on pankkien kesken suuria eroja.

Siispä koemme, että on meidän tehtävä opastaa sinua, arvon kuluttaja, löytämään laadukas autorahoitus ja uusi auto pienellä kuukausierällä.

Sen sijaan, että menisit autoliikkeeseen kysymään rahoitusta, joissa on (kokemuksemme ja tutkimuksemme) mukaan kohtuuton korko ja avausmaksu, sinun kannattaa kilpailuttaa autolainat ilmaisen Autoluotto.fi:n kautta.

Tavoitat yhdellä hakemuksella useita pankkeja ja mikä parasta: kun saat lainan tätä kautta, et tarvitse käsirahaa ollenkaan.

Lisäksi auto tulee heti sinun nimiisi (toisin kuin osamaksussa liikkeen kautta, jolloin auton omistaa rahoitusliike).

Voit kävellä suoraan mihin tahansa autoliikkeeseen ja hankkia menopelin erikseen otetulla (edullisella) lainalla.

Autoluotto logo

Autoluotto.fi kilpailuttaa autolainat ja osamaksut puolestasi

  • Lyhyt lainahakemus (2-4min) ja lainapäätös heti
  • Autolainan ilmainen kilpailutus yli 30 pankin kesken
  • Tehokas tapa löytää hetkessä edullisin korko autorahoitukseen
  • 100% kotimainen palvelu

Autoluotto on tunnetun LVS Brokersin kehittämä autoluottojen kilpailutukseen tarkoitettu palvelu, joka lähettää ilmaiseksi asiakkaiden puolesta lainahakemukset autolainoja tarjoaville pankeille.

Sama yritys omistaa tunnetun Omalaina-sivuston, joka toimii samalla periaatteella kulutusluottojen saralla.

Kyseessä on erittäin luotettava toimija, jonka kautta sadat tuhannet suomalaiset ovat saaneet kilpailutettua lainansa ja löytäneet parhaat korot luotoilleen.

Meidänkin sivuston kautta todella moni tyytyväinen asiakas on löytänyt autolainan tätä ilmaista keinoa käyttämällä.

Autoluotto.fi saa palkkionsa pankeilta, joten siitä syystä sinun ei tarvitse maksaa koko lystistä mitään.

Kuinka pienellä kk erällä uusi auto voidaan hankkia?

Termi uusi auto ei vielä kerro ajoneuvon hinnasta paljoakaan.

Vuoden 2020 tai 2021 malli voi maksaa automerkistä riippuen mitä tahansa noin 10 000 euron ja 100 000 euron välillä (luksusautot sitten erikseen).

Otetaanpa tässä muutama esimerkkilaskelma siitä, minkäkokoisilla kuukausierillä uuden auton voi saada Autoluotto.fi:n kautta (kuvat sivuston laskurista).

Esimmäisenä on edullinen vaihtoehto, eli 20 000 euron auto 12 vuoden maksuajalla:

20 000 autolaina 12 vuoden maksuajalla

Kuten kuvasta näkyy, maksuerä asettuu vain 184 euroon. Varsin huokea maksuerä siis uudelle autolle.

Et saa mitään lisävarusteita pursuavaa saksalaista vielä kahdella kympillä, mutta laadukkaan japsin sillä kyllä saa (helpostikin).

Seuraavassa kuvassa on laskelma 30 000 euron autolainan kuukausierästä 13 vuoden maksuajalla:

30 000 autolaina 13 vuoden maksuajalla

Tässä kuukausierä on 260 euroa. Edelleen aika halpaa siihen nähden, että autolla alkaa olla jo tuntuvasti hintaa.

Sitten vielä laskelma, jossa auto on parempaa merkkiä ja kaikilla herkuilla varustettu.

Tässä laskelma 50 000 euron uuden auton lainalle 15 vuoden maksuajalla:

50 000 autolaina 15 vuoden maksuajalla

Alle 400 euron pääsee tässäkin.

Jos 50 000 euron autoa tarvitsee maksaa vain alle 400 euroa kuukaudessa, voi sanoa saaneensa lainaa pienellä kuukausierällä.

Tällaisista lainatarjouksista voi vain haaveilla autoliikkeiden kanssa asioidessa (ellei kyseessä ole jokin superkampanja tiettyyn uuteen automerkkiin).

Myöskään yksittäisestä pankista ei ole helppoa löytää näin hyvää kuukausierää. Tehokkainta on, kun luotto kilpailutetaan usean rahoituslaitoksen kesken.

Hyvä tietää: Autoluotto.fi:n kautta voit hakea 100 – 60 000 euron autolainaa 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Vinkki: Katso meidän autolainalaskuri ja vertaile eri lainasummia ja korkoja helposti

Mitoita maksuerät talouteesi sopivaksi

Vaikka uusi auto pienellä kuukausierällä on varmasti houkutteleva idea, on syytä muistaa punnita lainan kokonaiskustannusten vaikutus omaan talouteen.

Kokonaiskustannukset ovat siis se summa, joka lainasta kertyy kuluja koko laina-ajalta.

Koska Autoluotto.fi:n kautta saa autolainan ilman, että itse auton ostamiseen tarvitsee myöhemmin käyttää käsirahaa, voi turhan ison lainan ottaminen olla liiankin helppoa.

Etenkin, jos sinulla on hyvät tulot ja taloustilanne, voit helpohkosti saada jopa tuon edellä mainitun esimerkin 50 000€ lainan.

Jotta uusi auto pienellä kk erällä on ylipäänsä mahdollista, maksuajan on oltava pitkä. Koska uusi auto maksaa aina tuntuvasti, ainoat kaksi keinoa pienentää kuukausierää on laskea korkoa ja pidentää laina-aikaa.

Matala korko onnistuu helposti kilpailuttamalla useita pankkeja yllä olevien ohjeidemme avulla, eikä pitkää laina-aikaakaan ole vaikea saada.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että mitä pidempi maksuaika, sitä suuremmat kokonaiskulut. Mitä nopeammin saat lainat maksettua pois, sitä halvemmalla pääset.

Mutta tietysti jos saat lainaasi hyvin pienen koron, ei pitkäkään laina-aika kerrytä kuluja kohtuuttomasti.

Pointti tässä kappaleessa siis on, että lainalla on aina hinta. Vaikka siis saisit pienen kuukausierän, niin muista, että uusi auto maksaa aina paljon rahaa. Se on pois muusta, johon voisit rahojasi investoida.

Sopivan kokoisen autoluoton ottamista voi puntaroida eläytymällä ajatukseen siitä, miltä tuntuisi maksaa auton hinta käteisellä.

Jos et mitenkään voisi kuvitella maksavasi 50 000 euroa pankkikortillasi autoliikkeessä, voi olla syytä harkita myös osamaksun järkevyyttä.

Lopuksi

Toivottavasti tästä vinkistämme ja esimerkkilaskelmistamme oli hyötyä sinulle. Monen haave on upo uusi auto osamaksulla ja mahdollisimman matalalla maksuerällä ja mielestämme on ehdottoman tärkeää, että kuluttajille kerrotaan tehokkaimmat keinot hakea lainaa.

Hyödynnä siis ilmaiset kilpailutuspalvelut tässäkin asiassa ja hanki unelmiesi auto käden käänteessä.

Etusivu » Blogi » Uusi auto pienellä kuukausierällä
Vieritä ylös