Pikavippi 500 euroa osamaksulla

lainaa 500 euroa

Hakusessa 500e vippi?

Pidämme tällä sivulla päivitettyä (viimeksi elokuussa) suositusta siitä, mistä kannattaa ottaa 500 euron pikavippi osamaksulla.

Tällä hetkellä paras vaihtoehto on:

lainaparkki logo

Lainaparkki on uusi ja kätevä lainapalvelu vippien kilpailuttamiseen!

  • Nopea hakemus!
  • Rahat tilille saman tien
  • Luotettavan Salus Groupin palvelu
[button-out]Siirry tästä hakemaan 500 euron pikavippiä[button-out-end]

Blue Finance on ykkönen myös muissa pienissä lainasummissa tällä hetkellä.

Jos siis pohdit, mistä kannattaa hakea pikavippi välillä 50 – 2000 euroa, vastaus on kaikkiin sama.

500e pikavippi paikkaa hyvin tiukkaa rahatilannetta

Monille 500 euron pikavippi on sopiva summa arjen yllättäviä menoja varten.

Kyseisellä summalla saa jo erittäin hyvin paikattua budjettivajetta omassa taloudessa. Usein myös luottokortillta on vähintään 500 euroa luottoraja, joten on hyvin yleistä, että puolikasta tonnia tarvii lähes jokainen silloin tällöin.

Summa on jo sen kokoinen, että sillä voi kustantaa arjen menojen lisäksi myös jotain hieman suurempia hankintoja, kuten TV:n tai pyörän oston.

Mistä 500e vippi kannattaa hakea?

Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Vippi.fi sekä Taskulaina.

Vippi.fi:ltä saa pikaluottoa 300 – 500 euroa.

Blue Financen Arkilaina-nimellä kulkeva pikavippi tarkoittaa sitä, että enimmillään lainaa saa 500 euroa, mutta haettavissa on myös pienempiä lainasummia (kuten 100 euroa).

Taskulainan tuote on 100 – 300 euron vippi.

Kaikille näille lainoille saa 4 kuukautta osamaksuaikaa.

Vippi 500 ja 90 päivän maksuaika on hyvin yleinen ratkaisu

Netistä haetaan todella paljon juuri 500 euron vippiä, jossa osamaksua on 90 päivää. Jostain syystä kyseinen kombo on todella suosittu.

Syy on kenties se, että 500 euron pikavippi jaettuna kolmeen, on sopivasti hieman reilut 150 euroa korkoineen. Sellaisen summan moni pystyy kuukausibudjetistaan irrottamaan ja samalla laina-aika ei veny liian pitkäksi.

Tällä hetkellä helpoin ja järkevin keino ottaa 500 euron vippi 90 päivää kestävällä maksuajalla on ottaa Creditstarin laina, jonka takaisinmaksun voi säätää tasan 90 päivän suuruiseksi.

Toinen vaihtoehto on suosia Omalaina.fi:n hakemusta, jolla saa lainalle yleensä todella hyvän koron ja takaisinmaksuehdot.

Jos satut saamaan Omalainan kautta 500e pikalainalle vaikka 6 kuukauden osamaksun, voit tietysti aina maksaa sen ennenaikaisesti 90 päivässä.

Muista vertailla kulut ja hakea tarvittaessa suoraan isompaa lainaa

Mitään lainaa ei kannata suin päin rynnätä nostamaan ilman, että on tietoinen luoton kustannuksista.

Yleensä esimerkiksi 3-5 kuukauden osamaksulla otetussa pikavipissä ei vielä ehdi tapahtua dramaattista kulujen kertaantumista, mutta suurempien lainojen ja pidempien maksuaikojen kohdalla on syytä olla varovaisempi.

Vaikka 500 euroa on vielä suhteellisen pieni summa, se voi kuitenkin tulla yllättävän kalliiksi, jos erehdyt ottamaan sen vaikka vuoden maksuajalla ja yli 20 prosentin todellisella vuosikorolla.

Erinomainen pikavippi on sellainen, että sen korko on maltillinen ja maksuaika suhteellisen napakka. Kohtuullinen korko yhdessä keskipituisen laina-ajan kanssa takaa sen, että lainasta ei tule maksettua liian kovaa hintaa.

Vieritä ylös