Auto ilman käsirahaa

Auto ilman käsirahaa

Miten saada auto ilman käsirahaa? Siinäpä kysymys, johon autoliikkeet mielellään innokkaasti vastaavat , mutta vain harvoin niitä kannattaa kuunnella.

Korkovartija.fi on lainatietosivusto, jonka tarkoitus on auttaa sinua löytämään parhain mahdollinen laina tilanteessa kuin tilanteessa.

Teimme vastikään autorahoitus vertailun, jonka aikana tutustuimme tarkasti autolainojen maailman ja siihen, mistä ja miten autoon saa rahoitusta.

Havaitsimme monta mielenkiintoista asiaa, joista yksi oli se, että auto ilman käsirahaa kannattaa ehdottomasti hankkia erillisellä autolainalla. Autoliikettä ei kannata pääsääntöisesti sekoittaa rahoituskuvioon mitenkään.

Keskeisimmät syyt:

  • Autoliike vaatii lähes aina käsirahan
  • Autoliikkeiden rahoitusvaihtoehdot ovat aniharvoin oikeasti hyviä
  • Autoliikkeiden osamaksujen viimeinen maksuerä voi olla todella suuri

Haluamme suositella sinulle erinoimaista vaihtoehtoa auton ostoon ilman käsirahan tarvetta. Vaihtoehdon nimi on Autoluotto.fi lainankilpailutuspalvelu.

Palvelun kautta voit kilpailuttaa autolainat yli 30 pankin kesken ilmaiseksi muutamissa minuuteissa. Saat takuulla parhaan koron ja ehdot lainallesi.

Voit hakea lainaa juuri sen verran, minkä tuleva autosi maksaa. Jos auton hinta siis on esimerkiksi 20 000 euroa, hae sen verran lainaa ja marssi autokauppaan ostoksille.

Näin pääset täysin ilman käsirahaa.

Autoluotto logo

Autoluotto.fi kilpailuttaa autorahoituksen puolestasi

  • Lyhyt lainahakemus (2-4min) ja lainapäätös heti
  • Lainaa 100 – 60 000 euroa ja maksuaika 1 – 18 vuotta
  • Lainatarjouksiin ei tarvitse sitoutua (jos ne eivät miellytä)
  • 100% kotimainen palvelu
[button-out]Kilpailuta autolainat ilmaiseksi ei-sitovalla hakemuksella tästä[button-out-end]

Autoluotto.fi on tunnetun suomalaisen LVS-brokers yrityksen palvelu. Heillä on muitakin suosittuja palveluita, kuten Sähkömittari.fi.

Huomaa myös, että voit hakea lainan Autoluoton kautta myös itse käsirahaan, mikäli välttämättä haluat hankkia ajoneuvon autoliikkeen rahoituksella.

Jos autoliike siis vaatii esimerkiksi 2000€ käsirahaa 20 000€ autoon, voit hakea yllä olevan painikkeen kautta kahden tuhannen käsirahalainan ja ottaa autoliikken kautta sen loput 18 000€.

Emme kuitenkaan usko, että mikään autoliike pärjää lainaehdoilla verrattuna niille tarjouksille, joita Autoluoton kautta löytyy.

Kokemuksiemme mukaan tätä kautta saa lähes aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Ja mikä parasta, hakeminen vie vain 2-5 minuuttia – selvität siis itsekin asian hyvin nopeasti eikä sinun tarvitse uskoa vain meidän vakuutteluja asiasta.

Autorahoitus ilman käsirahaa

Käsiraha autokaupassa tarkoittaa, että auto hankitaan lainalla, jota ei kuitenkaan saada täyttä auton hintaa.

Autoliikkeen rahoitus on hyvin usein käsirahaehdollinen, eli joudut laittamaan omia säästöjäsi pöytään noin 10 – 30 prosenttia. Mikäli auton hankintahinta on korkea, käsirahan suuruus voi olla vaikea nipistää omalta tililtä.

Siksipä auto ilman käsirahaa on niin haluttu ratkaisu monelle.

Etsimme googlesta tietoa tämän oppaan kirjoittamisen aikana (kuten ehkä sinäkin) ja huomasimme muun muassa SAKA-autoliikkeen sivuston otsikon lupailevan auton hankintaa ilman käsirahaa.

Kun tutkimme asiaa hieman tarkemmin, niin puheet käsirahan tarpeettomuudesta muuttuivat hyvin nopeasti katteettomaksi.

Alla kuvankaappaus erään 20 800 euroa maksavan BMW:n myynti-ilmoituksesta:

SAKA esimerkkilaina

Kuten huomaat, Mäkisen Jimi on valmiina auttamaan (pisteet hyvästä asiakaspalvelusta). Olennaisempaa lienee kuitenkin se, että käsirahaa vaaditaan (toisin kuin sivuston google-otsikossa kerrotaan).

Rahoitettavan osuuden ollessa 19 098 euroa, sinun pitäisi maksaa siis 1702 euroa käsirahaa.

Tämän päälle joudut maksamaan vielä todella suolaisen perustamismaksun sekä toimistokulut: yhteensä 378 euroa. Tuli tätä kirjoittaessa mieleen, että edes oman asuntolainani avausmaksu ei ollut noin kallis, se oli vain 300€.

Tämän kuvan ja esimerkin tarkoitus ei ollut morkata SAKA:a, vaan osoittaa, miten autoliikkeiden vaihtoehdot kannattaa aina vertailla huolellisesti kilpailuttamalla lainat jonkin riippumattoman tahon palvelussa.

Jos erehtyy ottamaan autolainaa suoraan ensimmäisestä sitä tarjoavasta liikkeestä, tulee lähes 100% varmasti maksaneeksi lainastaan aivan liian suurta korkoa ja kuluja.

Onnistuuko uusi auto ilman käsirahaa?

Autoliikkeiden käsirahattomat kampanjat, kuten tunnettu auto ilman käsirahaa ja tuhat euroa tilille tempaus yhden autoliikkeen toimesta, ovat kausiluonteisia.

Vain aniharvoin tarjolla on pysyvästi rahoitusta 100% auton hinnasta. Kun sellaisia on, ne saattavat koskea myös uusia autoja. Joskus kampanjan idea on tarjota uusi auto pienellä kuukausierällä tai vaihtoauto ilman käsirahaa.

Helpoin keino saada uudenkarhea auto alle ilman käsirahaa, on ihan sama kuin minkä tahansa ikäiseen autoon: hakea koko auton hinnan edestä erillistä lainaa pankista (toki ohjeidemme mukaisesti huolellisen kilpailutuksen jälkeen).

Hyvä muistaa

Lopuksi vielä muutama asia, jotka aiheesta on hyvä pitää mielessä.

Auto osamaksulla on aina hyvä mitoittaa omaan talouteen sopivaksi. Mikäli saat auton hankittua ilman käsirahaa, voi kalliskin auto tuntua ”helpolta” ostaa.

Koska tiskiin ei tarvitse laittaa ollenkaan omaa rahaa, saattaa tulla ostaneeksi liian kalliin auton.

Siitä syystä kannattaa muistaa punnita, miten tulevan lainan kuukausierä vaikuttaa oman talouden pyörittämiseen.

Lisäksi on tärkeää tiedostaa, että auton arvo laskee.

Tämä on erityisen tärkeää kun auto ostetaan ilman käsirahaa.

Tämä siksi, että jos myyt autosi vaikka kahden vuoden päästä, ja autoluotossasi on ollut esimerkiksi 10 vuoden maksuaika, saattaa sinulla olla enemmän lainaa jäljellä, kuin mitä autosta myydessä saat.

Jos edelleen haluat hankkia auton ilman käsirahaa, niin erillinen autolaina on siihen ylivoimaisesti paras ratkaisu.

Kun sinulla on täyden hinnan edestä lainaa haettuna, voit marssia autoliikkeeseen ja ilmoittaa ostavasi auton käteiselle. Se ei kuulu automyyjälle, mistä tämä käteinen on peräisin.

Hänelle on se ja sama, ovatko kyseessä omat säästösi vai muualta otettu laina. Hänen työnsä on myydä sinulle auto.

[button-out]Siirry Autoluotto.fi palveluun kilpailuttamaan autolainasi ilmaiseksi[button-out-end]
Etusivu » Blogi » Auto ilman käsirahaa
Scroll to Top