Tietosuojalauseke

Tämä on Korkovartija.fi palvelun henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 30.9.2019.

Rekisterinpitäjän yhteystiedot

Sivuston ylläpidosta ja asiakasrekisteristä vastaa sivustovastaava Antti Eskola.

Yhteystiedot: korkovartija@gmail.com

Lue lisää sivustomme ylläpidosta.

Rekisterin nimi

Korkovartija.fi markkinointirekisteri

Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on henkilön suostumus.

Henkilötietoja käytetään markkinoinnin suunnitteluun, analysointiin, kohdentamiseen sekä käyttäjäystävällisyyden parantamiseen.

Rekisterin tietosisältö

Nimi, sähköpostiosoite ja IP-osoite. 

Keräämme käyttäjiemme nimen ja sähköpostiosoitteen vain, jos asiakas itse liittyy sähköpostiemme vastaanottajaksi.

Mikäli asiakas haluaa, niin hän voi pyytä henkilötietojensa poistamista rekisteristä. Myös rekisterinpitäjä voi poistaa henkilötiedot rekisteristä, mikäli ne ovat olleet kauan epäaktiivisina.

Säännönmukaiset tietolähteen
Rekisteriin tallennettava html-data saadaan asiakkaan vieraillessa sivustollamme

Tietojen luovutukset

Lain edellyttäessä luovutamme tietoja viranomaisille.

Rekisterinpitäjä käyttää MailChimp-sähköpostipalvelua sähköisessä markkinoinnissaan, jolloin henkilötietoja (nimi ja sähköpostiosoite) siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle USA:han, joka kuuluu Euroopan yhteisön komission listalle niistä maista, joissa taataan tietosuojan riittävä taso.

Rekisterin suojaus

Rekisterin tietojen tallentamiseen käytettävät tietokannat ovat salasanoin, palomuurein sekä muilla teknisillä tavoilla suojattuja. Rekisterinpitäjä huolehtii, että ainoastaan rekisterinpitäjän työntekijöillä on pääsy rekisterin tietoihin.

Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on tallennettu rekisteriin. Tämä tarkastuspyyntö tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjällä on myös oikeus tarvittaessa pyytää pyynnön lähettäjää todistamaan hänen henkilöllisyytensä.

Evästekäytäntö

Tietoa Korkovartija.fi-sivuston käyttämistä evästeistä

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle, kun hän vierailee sivustolla. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja eikä niiden avulla voida suorittaa ohjelmia tai asentaa virusohjelmia käyttäjän tietokoneelle.

Evästeet tällä sivustossa

Käytämme evästeitä tässä sivustossa moniin käyttötarkoituksiin, jotka liittyvät sivuston toimivuuteen, analysointiin ja markkinointiin.

Sivuston seurantaan käytämme Googlen Analytics palvelua. Seurannan tarkoitus on kerätä tilastotietoja esimerkiksi sivun kävijämäärästä sekä suosituimmista sisällöistä.

Lisätietoja Googlen evästeistä voit lukea täältä. Evästetiedot auttavat meitä parantamaan sivustomme toimivuutta ja käytettävyyttä. Evästeiden avulla voimme tarjota käyttäjillemme mielekästä sisältöä.

Evästeiden käytön estäminen selaimessa

Jos haluat estää evästeet, voi muuttaa selaimesi evästeasetuksia.

Lisätietoja evästeiden hallinnasta selaimessasi on osoitteessa http://aboutcookies.org/.

Jos estät evästeiden käytön selainohjelmassasi, laitettasi ei seurata, kun vierailet sivustolla. Huomaa kuitenkin, että estämällä evästeiden käytön saatat estää myös joidenkin sivuston toimintojen toimivuuden.

Jatkamalla sivuston Korkovartija.fi käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Jos sinulla on kysyttävää evästeistä tai sivustosta, voit olla yhteydessä meihin.

korkovartija@gmail.com

Vieritä ylös