Pohditko mistä varma pikavippi irtoaa 2020?

Uusi laki kulutusluottojen korkokatosta kiristi lainafirmojen luotonantoa merkittävästiMonesta paikasta voi olla nykyään vaikea saada lainaa, mutta muutamista lainafirmoista sitä saa edelleen helpommin kuin toisista.

Parhaaalla prosentilla lainahakemuksia hyväksyy Ferratum ja Blue Finance. Jos laitat sen lisäksi hakemuksen Omalainan kautta (kilpailuttajia), saat lähes 100 % varmasti lainaa, jos luottotietosi ovat kunnossa.

ferratum
5/5

Lainasummat: 1 – 2000 €

Korko: 20,00 %

Takaisinmaksuaika: 3-54 kk

 • 0€ avauspalkkio
 • Joustava takaisinmaksuaika
blue-finance
5/5

Lainasummat: 100 – 5000 €

Korko: 20,00 %

Takaisinmaksuaika: 60pv – 44 kk

 • Lähes kaikille lainaa
 • Lainaa ilman liitteitä
omalaina
5/5

Lainasummat: 100 – 60.000 €

Korko: 4,19 – 20,00 %

Takaisinmaksuaika: 1 – 15 vuotta

 • Pikavippi heti tilille
 • Ikäraja 18v

Varma pikalaina säästää aikaa hakijalta

Kukapa ei haluaisi säästää aikaa, kun kysymyksessä on vanha kunnon pikaluotto.

Jos hakusessa on esimerkiksi vain 100 euron pikavippi, onko mitään järkeä lähettää hakemuksia useaan paikkaan ja odotella tarjouksia ties kuinka kauan?

Ei meidän mielestä.

Siksi kannattaa ehdottomasti käyttää pikavippihakemuksen tekemiseen lainankilpailutuspalvelua.

Hakemuksen täyttämiseen käytetty aika ei oikeasti edes ole juurikaan pitempi kuin se, että hakisit pikavippiä suoraan jostain vippifirmasta.

On todella paljon tehokkaampaa käyttää 4 minuuttia ja saada jopa 10 tarjousta, kuin käyttää 2 minuuttia ja saada yksi (tai ei yhtään) tarjousta.

Yhdeltä luotonantajalta on lisäksi hyvin epätodennäköistä saada sitä ensimmäistäkään pikavippiä, jos oma tilanne ei ole mikään kaikista paras.

Jos etsinnässä todellakin on varma pikavippi, mahdollisuudet sen saamiseen kannattaa maksimoida tekemällä itse viisaita valintoja hakemusvaiheessa, eli lähettämällä hakemus kilpailutuspalvelulle.

Varma pikavippi luottotiedottomalle on toiveajattelua

mista-varma-pikavippi

Käsitteenä varma pikavippi maksuhäiriöiselle on siinä mielessä hassu, että varma laina ilman luottotietoja on täysi klikkiotsikko, koska Suomen laki kieltää luotonannon henkilölle, jolla ei ole luottotiedot kunnossa.

Kukaan ei kuitenkaan voi tietää sinun henkilökohtaista tilannettasi.

Ovatko luottomerkinnät jo poistuneet? Onko merkintä pieni ja tuore? Oletko vasta menossa kohti maksuhäiriömerkintää?

Omalaina.fi hyväksyy hakemukset ihan kaikilta hakijoilta, joten kannattaa tietenkin kokeilla, mikäli kaipailee lisää pikavippiä.

Korkovartijan suositus kuitenkin on, että et hae enää lisää pikavippiä, mikäli luottosi ovat täysin kuralla.

Harkitse sen sijaan muita keinoja taloutesi tasapainottamiseen, tai järjestelyluottoa jolla maksat vanhat pikalutot pois.

Mistä varma pikavippi 18v hakijalle?

Mikäli et ole yksi heistä, jotka hakevat vippiä ilman luottoja, varma pikavippi 18v hakijalle irtoaa käytännössä 100% todennäköisyydellä tällä sivulla esiteltyjen kilpailuttajien kautta.

Kokeile lähettää hakemus sekä Omalaina.fi:lle, että Etua.fi:lle, niin varmistat, että pikavippisi kilpailutetaan useiden kymmenien rahoituslaitosten kesken. Saatuasi hetkessä useita tarjouksia, voit valita joukosta itsellesi parhaan. 

Jos et usko, että kilpailutus on hyvä idea, voit kokeilla suoraan esimerkiksi Ferratumia.

Nämä asiat vaikuttavat pikavipin saamisen todennäköisyyteen

Jos saat nämä asiat kuntoon, on pikavipin saaminen lähes 100% varmaa:

 • Olet täysi-ikäinen
 • Olet Suomen kansalainen
  Sinulla on jotain tuloja, kuten palkkaa, opintotukea, eläkettä tai ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa. Jos sinulla itsellä ei ole tuloja, kokeile hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa, joka käy töissä.
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot (tai ei ainakaan voimassa olevia merkintöjä)
 • Teet hakemuksen huolellisesti ja kirjaat sinne kaikki pyydetyt tiedot

Koska kaikkien pikavippifirmojen korot ovat nykyään lakimuutoksen myötä kohtuullisella tasolla, ei vippejä tarjota kaikille.

Miksi?

Huonossa taloudellisessa tilanteessa oleva hakija on pikavippifirmalle riski, jota pienet korot eivät kompensoi.

Yhtä lailla kun sinä mietit, mistä varma pikavippi löytyy, vippiä myöntävä pankki miettii, mistä löydettäisiin varma takaisinmaksaja.

Yhteenveto:

Varma pikavippi on aina hieman epävarma, koska jokaisen hakijan tilanne on niin erilainen. Mahdollisuus vippiin selviää kuitenkin nopeimmin ja tehokkaimmin, kun hakemus lähetetään lainankilpailuttajalle, joka lähetää sen eteenpäin kymmenille pikavippifirmoille. 

Palaa vertailuun ja hae

Lisää luettavaa: Miksi en saa lainaa?

Vieritä ylös