Koroton ja kuluton laina - Mistä sen saa toukokuussa 2020?

Voit saada lainaa ilman korkoa, mikäli olet sitä myöntävälle nettipankille uusi asiakas.

Kyseessä on tällöin niin sanottu koroton ensilaina, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mikäli sinulla on tarvetta lainalle, etkä ole vielä ilmaista ensilainaa tarjoavan luotonantajan asiakas.

HUOM: Korotonta ensilainaa myöntävät pankit muuttavat tarjouksiaan usein, varmista siis varalta aina lopullinen tarjous suoraan lainantarjoajalta hakuvaiheessa. Päivitämme listaamme jokaisen kuukauden ensimmäinen päivä.

Jos korotonta lainaa ei ole tarjolla, tee lainavertailu ja löydä halvin laina siten.

Tällä hetkellä (1.5.2020) mikään lainapalvelu ei tarjoa ilmaista ensilainaa, mutta Sortter maksaa yhden kuukauden korot puolestasi.

Laina ilman korkoa - Mihin koira olikaan haudattu?

Koroton-Laina

Saatat ehkä epäillä, että voiko lainaa ilman korkoa olla olemassakaan?

Kyseessä ei kuitenkaan ole kovinkaan ihmeellinen asia.

Todella monet yritykset useilla toimialoilla käyttävät asiakashankinnassaan “ilmaisia maistiaisia”.

Olipa kyseessä sitten viihdepalvelun ensimmäinen ilmainen kuukausi, lähikaupan maistiainen leivänmyyntipisteellä, tai jonkin rahoituslaitoksen pikavipit, idea on sama:

Tarjotaan asiakkaalle ilmaiseksi mahdollisuus kokeilla palvelua tai tuotetta ja toivotaan, että asiakas ostaisi myöhemmin lisää.

Näin toimivat myös netin lainapalvelut, joilla on tarjolla koroton laina uusille asiakkaille.

Kuten tiedät, Korkovartija.fi -sivusto perustuu toiminta-ajatukseen, jossa ollaan kuluttajan puolella. Haluamme kertoa sivustomme vierailijoille, mistä lainat parhaalla mahdollisella korolla löytyvät. Siksi ilmaiset ensilainat ovat yksi lempiaiheistamme.

Koroton laina on netistä haettava, yleensä pienempi (noin 100-3000€) luotto, jonka koroton maksuaika on lyhyt (yleensä noin kuukausi) ja se on täysin ilmainen, eli siinä ei ole mitään korkoja eikä kuluja.

Et maksa korottomasta ensilainasta:

 • Avausmaksua
 • Korkoa
 • Käsittelymaksuja
 • tai mitään muitakaan piilokuluja. Koroton ensilaina on kirjaimellisesti ilmainen

Maksat siis takaisin tasan tarkkaan sen, minkä lainasit, etkä penniäkään enempää!

Kaikki lainapalvelut eivät tarjoa korotonta ensilainaa edes uusille asiakkailleen. Kyseessä on suhteellisen harvinainen etu. Olemme tehneet työn puolestasi, ja listanneet tämän sivun yläosaan ne yritykset, joilta lainaa ilman korkoa ja kuluja.

Päivitämme sivuamme kuukausittain, jotta voisit palata tänne aina uudelleen katsomaan, olisiko jokin uusi korotonta lainaa tarjoava yritys ilmestynyt markkinoille.

Hyödynnä koroton laina viisaasti

Jotta kuluton laina olisi sinulle mahdollisimman hyödyllinen, lue alla olevat vinkit, joiden avulla saat ensilainoista kaikki edut irti.

 • Kun sinulle iskee lainantarve pienehkölle lainasummalle, katso ensimmäisenä tältä sivulta, onko markkinoilla yrityksiä, kenen asiakas et vielä ole
 • Mikäli löydät listalta lainapalvelun, jonka kanssa et ole aikaisemmin asioinut, tee lainahakemus netissä ja odota lainapäätöstä, joka tulee yleensä hyvin nopeasti
 • Katso tarkkaan, minkä aikaikkunan sisällä ensilaina pitää maksaa takaisin. Jos et maksa ensilainaa ajoissa takaisin, kulut ja korot alkavat juosta
 • Kun seuraavan kerran tarvitset lainaa, palaa tälle sivulle, ja hae uusi koroton ensilaina joltain toiselta nettipankilta. Tällä systeemillä voit saada korotonta lainaa jopa tuhansia euroja maksamatta koskaan korkoa!

On erittäin tärkeää, että muistat maksaa ensilainan ajoissa takaisin!

Lainapalveluilla ei ole varaa jakaa ilmaista rahaa pitkäksi aikaa, joten voit olla varma, että kulut alkavat juosta, jos unohdat eräpäivän.

Muista myös, että edes laina ilman korkoa ei ole pätevä syy holtittomaan lainaamiseen.

Jos kuitenkin oikeasti tarvitset lainaa, on koroton ensilaina aina paras vaihtoehto uudelle asiakkaalle, joka tarvitsee pienen lainan hyvin lyhyeksi aikaa!

Oma suosituksemme korottomien ensilainojen kategoriassa on Rahapalvelu.

Koroton laina FAQ

Tässä muutamia selventäviä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, joita saamme liittyen korottomiin lainoihin:

kuluton-ensilaina

Kenelle koroton ja kuluton ensilaina myönnetään?

Koroton ensilaina on yleensä vain uuden asiakkaan tervetulijaisetu. Et voi saada ilmaista lainaa, jos olet jo käyttänyt kyseisen nettipankin palveluja.

Tämän lisäksi sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

 • Sinulla on Suomen kansalaisuus
 • Luottotietosi ovat kunnossa
 • Sinulla on tili suomalaisessa pankissa
 • Olet vähintään 18-vuotias

Jos et ole enää uusi asiakas millekään yllä esitellylle lainafirmalle, katso sivustomme toisesta osiosta itsellesi edullinen luotto.

Kuinka paljon lainaa ilman korkoa voi saada?

Yleensä noin 50-2000 €. Kuluton laina pitää maksaa yleensä takaisin noin kuukauden päästä, joten senkin takia on järkevää, ettei lainasumma ole liian suuri.

Mitä riskejä ilmainen laina pitää sisällään?

Riskit ovat hyvin vähäiset. Ilmaisen ensilainan hakeminen on täysin turvallista ja prosessi toimii juuri kuten tavallisenkin lainan hakeminen.

Riskit ovat oikeastaan täysin sinun valinnoistasi riippuvainen. Ilmainen laina voi koitua ongelmaksi, jos:

 • Et maksa lainaa ajoissa takaisin (korot alkavat juosta)
 • Innostut liikaa lainaamisesta, ja ajaudut velkakierteeseen

Mikäli otat lainan todelliseen tarpeeseen, ja tiedät, että saat maksettua sen ajoissa takaisin, ei koroton (tai korollinen) laina sisällä riskejä.

Muista myös, että kaikki Korkovartija.fi -sivustolla esitellyt lainapalvelut ovat luotettavia ja turvallisia.

Emme huoli kumppaneiksemme hämäriä lainapalveluita – KOSKAAN.

En muista, olenko hakenut lainaa aikaisemmin tältä lainapalvelulta, mitä teen?

Voit aina kysyä asiaa kunkin lainapalvelun asiakaspalvelusta.

Täytyy kuitenkin antaa pieni Korkovartijan vinkki-vitonen: Jos olet lainannut niin monesta paikasta, että et enää muista mihin kaikkialle sinulla on tunnukset, suosittelemme vakavasti harkitsemaan lisälainan ottoa kahdesti.

Onko kulutun luotto täyttä huijausta?

Ei ole. Täysin kuluton ensilaina on lainamarkkinoilla normaali toimintatapa, jolla pyritään saamaan uusia asiakkaita.

Voit hakea korotonta ensilainaa huoletta tällä sivulla esitellyistä nettipankeista.

Mitä kuluton ensinosto tarkoittaa?

Kuluton ensinosto tarkoittaa luottolimiitistä tehtyä ensimmäistä nostoa, joka on uudelle asiakkaalle ilmainen. 

Kyseessä ei siis ole koroton kertalaina, vaan luottotili, josta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan. Kuluton ja koroton ensinosto koskee ensimmäistä tekemääsi nostoa. 

Tämä termi ei ole kovin tärkeä. Olipa kyseessä sitten kiinteä vakuudeton luotto, tai joustoluotto, idea korottomalle ensilainalle on täysin sama.

Nostettu summa ratkaisee.

Vieritä ylös